Volgcategorieën

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Op deze pagina worden volgcategorieën weergegeven die automatisch worden gevuld door de MediaWiki-software. De namen van de categorieën kunnen gewijzigd worden door de bijbehorende systeemberichten in de naamruimte "MediaWiki" bij te werken.

Volgcategorie Berichtnaam Opnamecriteria
Pagina's met onjuiste bestandskoppelingen(45 P)broken-file-categoryDe pagina bevat een niet-bestaande koppeling (een koppeling om een bestand toe te voegen als dat bestand niet bestaat).
Pagina's met dubbele sjabloonparameters(leeg)duplicate-args-categoryDe pagina bevat aanroepen van sjablonen waarin hetzelfde argument meerdere keren wordt gebruikt, bijvoorbeeld {{foo|bar=1|bar=2}} of {{foo|bar|1=baz}}.
Pagina's waar de expansiediepte is overschreden(leeg)expansion-depth-exceeded-categoryDe pagina overschrijdt de maximale expansiediepte.
Pagina's die te veel kostbare parserfuncties gebruiken(leeg)expensive-parserfunction-categoryDe pagina gebruikt te veel kostbare parserfuncties (zoals #ifexist). Meer informatie.
Verborgen categorieën(leeg)hidden-category-categoryDe categorie heeft het magische woord __HIDDENCAT__ in de inhoud, waardoor de categorie standaard niet zichtbaar is in de lijst met categorieën op pagina's.
Te indexeren pagina's(leeg)index-categoryDe pagina bevat het magische woord __INDEX__ (en bevindt zich in een naamruimte waarin dat magische woord is toegestaan), en wordt geïndexeerd door robots, terwijl dat normaliter niet zou gebeuren.
Pagina's waar het maximaal aantal nodes is overschreden(leeg)node-count-exceeded-categoryDe pagina overschrijdt het maximale aantal knooppunten.
Niet-geïndexeerde pagina's(leeg)noindex-categoryDe pagina bevat het magische woord __NOINDEX__ (en bevindt zich in een naamruimte waarin dat magische woord is toegestaan), en wordt niet geïndexeerd door robots.
Pagina's met niet-numerieke formatnum-argumenten(leeg)nonnumeric-formatnumDeze pagina's bevatten een niet-numeriek argument voor de parserfunctie formatnum.
Pagina's die missende sjabloonparameters bevatten(leeg)post-expand-template-argument-categoryDe pagina is groter dan $wgMaxArticleSize na het uitbreiden van een sjabloonparameter (iets in de drievoudige accolades, zoals {{{Foo}}}).
Pagina's waarvoor de maximale transclusiegrootte is overschreden(leeg)post-expand-template-inclusion-categoryDe pagina is groter dan $wgMaxArticleSize na het uitbreiden van alle sjablonen, dus zijn sommige sjablonen niet uitgebreid.
Pagina's met genegeerde weergavetitels(1 P)restricted-displaytitle-ignoredDeze pagina heeft een genegeerde {{DISPLAYTITLE}} omdat het niet overeenkomstig is met de werkelijke titel van de pagina.
Pagina's die = als sjabloon gebruiken(leeg)template-equals-categoryDe pagina bevat {{=}}, maar op deze wiki is het resultaat niet =. Een toekomstige versie van MediaWiki zal {{=}} implementeren als een parserfunctie.
Pagina's met sjablonen die zichzelf insluiten(leeg)template-loop-categoryDe pagina bevat een sjabloon dat zichzelf insluit, bijvoorbeeld een sjabloon dat zichzelf recursief aanroept.
Pagina's met referentiefouten(leeg)cite-tracking-category-cite-errorPagina's in deze categorie hebben fouten in het gebruik van references tags.
Pagina's met scriptfouten(leeg)scribunto-common-error-categoryEr is een fout opgetreden bij het verwerken van de modules ingesloten op de pagina.
Scribuntomodules met fouten(1 P)scribunto-module-with-errors-categoryDeze module bevat een fout.
Pagina's met fouten in de syntaxmarkering(leeg)syntaxhighlight-error-categoryEr ging iets fout tijdens het markeren van de code op de pagina.
Pagina's die verouderde enclose-attributen gebruiken(leeg)syntaxhighlight-enclose-categoryDe syntaxmarkering op de pagina gebruikt verouderde enclose syntax
Pagina's die verouderde source-labels gebruiken(leeg)syntaxhighlight-source-categoryDe syntaxmarkering op de pagina gebruikt verouderde source labels.